Åsane Fotball Damer

Treningstider Myrdal

Treningstider Myrdal

Hei alle sammen,

TRENINGSTIDER

Vedlagt følger plan for neste uke (25). Alle må kontrollere denne og orientere seg om justeringer i forhold til tidligere treningsplan. De lag som mener de mangler treningstid, melder tilbake til meg så snart som mulig slik at vi kan se om vi finner løsning på dette.

Siden det er gjort justeringer vil det kunne oppstå utfordringer i forhold til hvilken banedel det enkelte lag skal benytte. Oppfordrer alle lag til å være ute i god tid til trening slik at dette avklares lagene i mellom på feltet. Pass på at dere trener på riktig bane!

TRENINGSTIDER SOM IKKE BENYTTES

De lag som ikke vil benytte sin treningstid kommende uke må melde tilbake til meg innen søndag kl 20:00.

RYDDING AV MÅL

Minner samtidig om at alle lag som benytter Myrdal Kunstgress har ansvar for å rydde målene ut av banen etter trening/kamp. Det er selvfølgelig hensiktsmessig å gjøre avtaler med lag som trener etter en selv, men hovedregelen er at banen skal være ryddet for mål i tide for neste treningsgruppe / kamp. På tirsdager og torsdager avvikles kamper, det er viktig at alle viser respekt for dette og sørger for å avslutte treningen i tide slik at kampstart ikke blir forsinket! Sjekk gjerne http://www.fotball.no/fotballdata/Anlegg/Hjem/?fiksId=10591.

BRUK AV GARDEROBER

Alle lag som benytter garderobene skal rydde og koste disse etter bruk. Trenere og lagledere må ta ansvar for dette og sørge for ikke å forlate garderoben før dere har forsikret dere om at dette er gjort. Ifbm hjemmekamper må trenere/lagledere også forsikre seg om at bortegarderoben er ryddet og kostet. Sistemann som forlater garderoben skal påse at garderobene er låst.

 

Mvh

Åsane Fotball

Per Chr. Larsen

Telefon 901 46948

E-post: post@aafd.no
Kontonummer: 3632.54.81174
Organisasjonsnummer: 982 607 833
Kontoradresse: Åsane Senter 58, Vestlandshallen, 5116 Ulset

Attraktiv - Engasjert - Inkluderende

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift